Aloe Barbadensis Miller. Hosszú név, de érdemes megjegyezni.
Az aloénak mintegy 400 fajtáját ismerjük. Mindegyik nedvdús, és a világ minden száraz vidékén megterem. Mindegyik jótékony hatású a maga módján, de csak egyetlen faj az, amelyiket évezredek óta elismernek csodás gyógyító képessége miatt, ez az Aloe Barbadensis Miller.
Ezt a növényt már a sumér agyagtáblákon is említették i.e. 2200-tól. Az aloé kozmetikai és orvosi hatásait dícsérték például Egyiptomban, Kínában, Rómában, az ókori görögöknél, Indiában és az arab világban. Csakúgy, mint az ősi civilizációk, a Forever Living is nagyra becsüli az aloét csillapító, tápláló tulajdonságaiért.
A legértékesebb, legexkluzívabb aloe verának köszönhetően egészségmegőrző és szépségápolási termékeink kiváló hatékonyságúak. Saját tulajdonunkban van az összes aloe vera ültetvény, ahol termékeink előállításához felhasznált aloe verát termesztjük, így garantálni tudjuk termékeink tisztaságát és hatásosságát.
A  mi aloe vera termékeink voltak az elsők, amelyek elnyerték a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (International Aloe Science Council) jóváhagyó pecsétjét.  Keresse a jóváhagyó pecsétet valamennyi aloe vera termékünkön.
Ragaszkodunk a legjobbhoz és Ön is pontosan azt kapja. Hivatalos WEBSHOP gyári áron: http://goo.gl/cC2u5G