Minden álom elkezdődik valahol

1978-ban nem sokkal többre, mint álmokra és kemény munkára alapozták a Forever Livinget, ami most egy multi-milliárd dolláros cég, scottdale-i központtal Arizonában. A cég egészségvédő és szépségápolási termékek sokaságát gyártja és értékesíti. Olyan emberek, mint Ön forgalmazzák ezeket az életminőség javító termékeket, lehetőséget biztosítva az embereknek, hogy saját üzleti vállalkozásuk legyen és pénzügyileg megalapozzák jövőjüket egy már kipróbált marketing tervvel. A több mint 145 országban, több mint 9,5 millió forgalmazóval rendelkező Forever Living az életben egyszer adódó lehetőséget kínál jobb életminőségre és jobb anyagi körülményekre.

Rex egy nagyszerű üzleti elképzelést vázolt fel a legközelebbi családtagjainak és barátainak: Kínáljon Ön is fogyasztható termékeket az embereknek, amelyek bizonyítottan hirdetik a hosszan tartó jólétet és jobb életminőséget – tegye mindezt egy speciális, személyes módon. Ahelyett, hogy nagy összegeket fektetne a hagyományos reklámozásba, díjazza azt a személyt, aki hajlandó megosztani ezeket a termékeket a családjával és barátaival.

 

Milyen céget választanál?

(video)

  1. AHOL A CÉG VEZETÉSÉNEK FŐ CÉLJA A DOLGOZÓK SEGÍTÉSE.
    AZ EGYETLEN ÉRDEKÜK, HOGY FEJLŐDJENEK, ANYAGILAG ERŐSÖDJENEK. NINCS ELBOCSÁTÁS.
  2. A CÉGNEK OLYAN KIFIZETÉSI RENDSZERE LEGYEN, AMELY LIMIT NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY ARÁNYOS. AHOL EGYÜTT GAZDAGODSZ A TULAJDONOSOKKAL ÉS A PASSZÍV JÖVEDELEM ELÉRHETŐ
  3. LEGYEN NAGY MÚLTÚ, HATÁROZOTTAN TŐKEERŐS, JOGILAG STABIL VÁLLALKOZÁS
  4. A CÉG LOGISZTIKÁJA TÖKÉLETES, ÉS NINCS PANASZ A TERMÉKEK MINŐSÉGÉRE
  5. TERMÉKEI NAPI FOGYASZTÁSÚ TERMÉKEK
  6. A CÉGNEK EGYEDI ÉS MONOPOL TERMÉKEI VANNAK
  7. A CÉG TERMÉKEI VILÁG TRENDBEN VANNAK